Tudástár

Célom az, hogy segítek egy kicsit közelebb kerülni ahhoz, hogy megértsd a tested működését, megtanuld olvasni a jeleket, mi miért alakul ki és mit (t)ehetesz ellene. Mert igenis, az étkezés rengeteg mindent befolyásol a testedben - csak meg kell értened, hogy mit, miért és hogyan.

Tudom, hogy a változás sokszor ijesztő és nehéz döntés, de ha megérted az összefüggéseket, akkor biztos vagyok benne, hogy könnyebben tudsz változtatni az étkezési szokásaidon.


Étkezésünk főszerepet játszik hormonális egészségünk életében, és abban is, hogy szervezetünk mennyire reagál jól a gyulladásokra. De hogy pontosan mi is az a gyulladás, és hogy függ össze a hormonjainkkal – ezt járjuk most körbe.

Hormonjaink úgy dolgoznak együtt, mint a zenészek egy zenekarban – minden zenésznek megvan a saját hangszere és szólama, ám a zene akkor lesz szép, ha mindenki a lehető legjobban játszik, és közben együtt is működnek a többiekkel.

Ha a hormonjaink egyensúlyban vannak, létrejön a varázslat: jól érezzük magunkat, erősnek és kiegyensúlyozottnak, megnő bennünk a tetterő, jobb lesz a memóriánk, ragyogni fog a bőrünk, hajunk fényes lesz, és képesek leszünk nagy örömöket és hálát érezni. Életkortól függetlenül. Nagyon sok nő szenved amiatt, hogy a hormonjai nincsenek egyensúlyban,...

© 2023 Rózsa EnikőMinden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!